Mandegruppe

På denne side kan du læse om den mandegruppe, som jeg starter op i marts 2023. Nederst kan du gå til kontaktsiden, hvis du vil vide mere eller tilmeldes.

Det med småt.

Du er tilmeldt og garanteret en plads, når jeg har modtaget den fulde betaling. Melder du afbud før den 3. marts, får du 50% af beløbet refunderet. Efter denne dato, er beløbet mistet.

Der er max. plads til 10 deltagere i gruppen. Den oprettes kun ved nok deltagere. Er dette ikke tilfældet, får du naturligvis pengene tilbage.

Der opkræves ikke moms, da jeg ikke er momsregistreret.

Mere om mig og gruppen.

Jeg er 45 år og uddannet cand. psych. fra Aarhus universitet i 2005 og har arbejdet fuldtid i min egen lille biks siden 2009 – primært med samtaleterapi, men også med undervisning, supervision og mindfulnesstræning.

Jeg er i stigende grad blevet optaget af at få både krop og sjæl med i mit arbejde. Jeg har mediteret i mange år og igennem de sidste fire år har jeg praktiseret Wim Hof metoden som omhandler en særlig åndedrætsteknik og eksponering for koldt vand. Du vil også stifte bekendtskab med denne metode på kurset.

Jeg er optaget af os danske mænd, der på mange måder er søde og dejlige væsener, men som i en del tilfælde har mistet orienteringen og fornemmelsen af hvem vi er, og hvad vores mission er, på et dybere plan. Jeg er også optaget af polariteten mellem det maskuline og feminine. Både inden i hver af os og mellem kønnene. Jeg tror på at mænds ærlige adgang til egen sårbarhed, styrke og hjerte kan være med til at frisætte os, og modvirke at vi i for høj grad tilpasser os af de forkerte grunde og ikke lytter til den vi egentlig er. Og jeg tror på at vi har brug for hinandens støtte, for at komme dertil.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil vide mere.

Gode hilsner

Steffen